hürriyet
27 Ocak 2010 Çarşamba
yaptığım içli köfteler
Yaptım ama nasıl yaptığım meçhul :) Baktığım tariflerin hepsi birbirine karıştı kıvamı tutturacağım diye, o yüzden net bir tarif veremiyorum :) Şekillendirmesini Fatoş yenge ile Bahire yengeden öğrendim unutmamak içinde faaliyete geçirmek istemiştim. Bulduğum tariflerdeki ölçülere göre yapmış olsaydım asla bu şekli veremezdim. Dağılmaması için kıvama gelene kadar kıyma eklemek zorunda kaldım. Lezzeti bana göre güzeldi, belkide çok uğraştım diye bana öyle gelmişte olabilir. Birdaha ne zaman yaparım hiçççç bilemiyorum çünkü gerçekten çok zordu, stres oldum yaparken:) O yüzden ikinci denememe daha çoooooook ama çoooooooooook var.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder