hürriyet

9 Şubat 2009 Pazartesi

İSTENİLEN KIVAMDA RAFADAN YUMURTA YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAYLAŞMIŞ

KUECHENPROFİ rehber yumurta
bi yumurta yapmayı bile beceremiyorum diyenlere yada restoranında kahvaltı servisi yapanlara artık klişinin isteğine göre yumurta yapabilirler. fiyatıda 20 ytldir.
İstenilen sayıda yumurta ile beraber ''Rehber Yumurta'' haşlanmak üzere soğuk su ile birlikte tencereye konur.
Yumutalar pişerken ''Rehber Yumurta'' 'nın rengi dıştan içe doğru kırmızıdan bordoya dönüşecektir.
''Rehber Yumurta'' üzerindeki skaladan yumurtaların pişme kıvamını ayarlayabilirsiniz.
Weich (rafadan)
Mittel (orta)
Hart (katı)
Rafadan ile orta arsındaki çizgi ''kayısı'' kıvamına karşılık gelir.
''Rehber Yumurta'' ısı ile renk değiştirdiği için, yumurta sayısı ve su miktarından bağımsız herzaman istenilen kıvamda yumurta haşlayabilir.
Ayrıca ''Rehber Yumurta'' ile aynı kaptaki yumurtaları farklı kıvamlarda haşlayabilirsiniz.
www.dekopazar.com adresınden satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok: